Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сменят габаритните светлини на Алфа 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Бриколаж имат габарити - 2 бр. за 20 лв. на PHILIPS. Иначе смяната им е повече от елементарна. Отвърта се тази капачка на фара, която е откъм радиатора. След това се поглежда вътре и се забелязва едно пластмасово перо, което се хваща и се издърпва. Оттам натаък е лесно, натиска се крушката навътре и се завърта, с което излиза. Най-важното е новата крушка да не се пипа с пръсти! Както и да се бачка на светло!

П.С. Има и по-скъпи крушки, отново на PHILIPS - 2 бр. за 32 лв.
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Взимате си обикновени габаритни крушки /40-50 ст.-1 лв. за бр./, едната пъпка се препилва, монтира се без проблем и толкова. Всичко друго си идва излишен масраф в случая.
      Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Аз съм сдиоди добри са мнго и повече искарват
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Всеки може да пили и реже каквото си иска ,но H6W си свети както трябва.Повярвайте ми за 5 лева си губите времето.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
            Всеки може да пили и реже каквото си иска ,но H6W си свети както трябва.Повярвайте ми за 5 лева си губите времето.

така е , и аз докато разбера ,че е H6W , си спуках цокъла с T4W. Освен това H6W свети много по-хубаво Има H6W 2броя на NARVA за към 10лв. http://www.avto.bim.bg/Krushka-H6W-1...a_pr44142.html
            2002 1.9JTD 115

Comment

Смъкнах капачките с дълги клещи и яко напъване ,бая зор видях И за късмет днес изгоря едната от лампичките на задния номер и там ще е играчка заради тавата на номера
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от NeDkY Покажи съобщение
                така е , и аз докато разбера ,че е H6W , си спуках цокъла с T4W. Освен това H6W свети много по-хубаво Има H6W 2броя на NARVA за към 10лв. http://www.avto.bim.bg/Krushka-H6W-1...a_pr44142.html
                Бе свети ама така хубаво топи пластмасата пред рефлекторите дето я правим черна за фън.Прави си едно хубаво местенце като че е фабрично, разбираш чак като си отвориш фара.Аз за туй искам да си сложа диоди, понеже правих освежаване на фаровете и сложих "нови" такива отражатели и не искам и те да се стопят.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И аз ги смених наскоро , два броя Филипс (10 вата едната) за 16 лв, смених ги лесно през капачката за дългите светлини, едната се смени много лесно защото беше сменяна но другата беше голям проблем защото никога не беше отваряна и капачката на дългите светлини беше адски запекла а вътре беше оригиналната Осрам цялата почерняла...
                  156 Sportwagon 1.6 TS 00'

Comment

Мястото за дълги диодни габарите е малко ...И аз си бях взел ,даже мойте се оказаха и дебели и не можаха въобще да влезнат в леглото ,та затова и аз си върнах старите с един диод !Свети ми чека,но не ми е проблем

Comment

Егати крушките за габарити, още струват по 8 лева

Comment

Ползвай T4W

Comment

Един път годишно задължително ми гореше един от двата габарита и всеки път давах по 8-10лв за крушка.....накрая си купих един джоб от 50ст и нещеш ли.....спряха да горят,та раздадох на който срещнах....от най-обикновените,дето им се маха едната пъпка.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                          X